Dippaus

Yksilölliset kuvioinnit vesidippauksen avulla | Pornainen

Water Transfer Printing -pintakuviointi tarjoaa autoilijoille, moottoripyöräilijöille, sisustajille sekä muille yksilöllisistä pintakuvioista kiinnostuneille lukuisia kuviointimahdollisuuksia. Näyttävän pintakoristelun tekniikka tunnetaan vesisiirtotulostuksen lisäksi nimillä WTP, Hydro Dipping TM, Hydroimaging, Camo Dipping ja dippaaminen.

Ennen vesidippausta esine maalataan asiakkaan haluamalla värillä. Koska kuviokalvot ovat pääasiassa läpikuultavia, maalin väriä vaihtelemalla voidaan luoda mitä erilaisimpia yksilöllisiä kokonaisuuksia.

Varsinaisessa Water Transfer Printing -vaiheessa haluttu kuviokalvo asetetaan vesialtaaseen ja käsitellään niin, että kuvio tarttuu esineeseen. Tämän jälkeen maalattu esine "dipataan" varovasti vesialtaaseen, jolloin kuvio kiinnittyy tasaisesti esineen pinnoille. Tämän jälkeen esine pestään vedellä, jolloin muovikalvo irtoaa esineen pinnasta, ja jäljelle jää vain kuviointimuste. Lopuksi pinnat lakataan joko kirkas- tai mattalakalla, joka tuo tyylikkään loppusilauksen esineen ulkonäölle ja antaa suojaa musteelle ja maalille .

Käyttämämme maalit ja lakat ovat samoja mitä käytetään autoteollisuudessa, joten vesidipattu esine on yhtä kulutuskestävä, kuin normaalit automaalit.

Mitä sinä haluaisit kuvioida? 

Tutustu kuvagalleriaamme, jossa näet esimerkkejä tekemistämme Water Transfer Printing -töistä. Ota yhteyttä ja kerro meille toiveesi!

Ota yhteyttä!

Hinnoittelun määräytyminen

Hinnat sisältävät ALV:n ja palveluun sisältyvät aina kappaleen maalaus, kuviointi sekä lakkaus. Lopullinen hinta määräytyy kappaleen koon, mallin sekä käytettävien värien ja tarvittavien pohjatöiden mukaan. Kaikki oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.

Kappaleiden tulee olla hyvin pestyjä ennen kuviointiin tuontia. Kolhuisten osien kittaukset ja likaisten osien pesu tehdään tuntiveloituksella.